Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 39€

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το όραμα της MyEcoPharmacy

To MyEcoPharmacy είναι το καινούριο εγχείρημα που στόχο έχει να ενώσει τις δύο θεμελιώδεις αξίες της ζωής, την υγεία και το περιβάλλον.

Δουλεύοντας στον χώρο του φαρμακείου συνειδητοποιήσαμε αυτό που όλοι ξέρουμε αλλά συχνά ξεχνάμε, την σημασία της υγείας στη ζωή. Η υγεία ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά του, αλλά και η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, μπορεί να επηρεάσει την υγεία του.

Επιθυμία μας είναι να ανακαλύψουμε και να σας προσφέρουμε προϊόντα που θα βελτιώσουν και θα προστατέψουν την υγεία μας.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το περιβάλλον. Κάπου βαθιά μέσα μας ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τη ζωή μας, συχνά όμως το ξεχνάμε. Ποιος δεν σηκώνεται κάθε πρωί κοιτάζοντας τον καιρό; Ποιος δεν χαίρεται με ένα λουλούδι; Πόσα συναισθήματα μπορεί να μας δημιουργήσει ένα ζώο; Πόσες σκέψεις μπορούν να μας έρθουν απλά κοιτάζοντας τη θάλασσα;

Το περιβάλλον λοιπόν έχει μεγαλύτερη επίδραση στη ζωή μας απ’ό,τι συχνά πιστεύουμε. Πόση όμως επίδραση έχει η ζωή μας στο περιβάλλον; Το MyEcoPharmacy είναι ένα σύγχρονο φαρμακείο που αναζητά καινούρια προϊόντα που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.

Με σεβασμό και αγάπη λοιπόν προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ξεκινάμε ένα καινούριο ταξίδι στο χώρο του φαρμακείου, πιο πράσινο και πιο φυσικό.

Για την αποστολή των προϊόντων σας επαναχρησιμοποιούμε κουτιά που έχουμε ήδη στον χώρο μας. Για την συσκευασία αποφεύγουμε πλαστικά υλικά περιτυλίγματος και πλαστικές ταινίες.

Έχεις σκεφτεί πως μια πλαστική οδοντόβουρτσα στο μπάνιο σου μπορεί να οδηγήσει στο λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής?

Πιστοποιημένα Προϊόντα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, 100% πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα.

Οργανικά και ανακυκλώσιμα προϊόντα

Καλάθι αγορών
Ανακάλυψε ένα νέο τρόπο ζωής!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές και τους εκπτωτικούς κωδικούς μας!
Ανακάλυψε ένα νέο τρόπο ζωής!
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Scroll to Top

    Είσοδος - Εγγραφή